Dia-Wellness Náhrada paleolitického cukru 1/4 500g
Dia-Wellness Náhrada paleolitického cukru 1/4 500g
10,89  Kosárba teszem

Dia-Wellness Náhrada paleolitického cukru 1/4 500g

10,89 

Rövid leírás:
Náhrada paleolitického cukru 1:4 od Dia-Wellness je nízkokalorické sladidlo, ktoré slúži ako ideálna alternatíva klasického cukru. Je štvornásobne sladšie ako bežný cukor, vďaka čomu postačí len štvrtinové množstvo. Vhodné pre diabetikov, osoby s redukčnou diétou a všetkých, ktorí dbaj… Bővebben

Készleten (utánrendelhető)

Tento produkt je vhodnou náhradou repného cukru pri pečení aj bežnom sladení. 1 čajová lyžička produktu nahrádza 4 čajové lyžičky cukru, takže na dosiahnutie rovnakej sladkosti stačí štvrtinové množstvo. Produkt prakticky nezaťažuje organizmus kalóriami a má glykemický index 0 (GI = 0).

Obsiahnutý erytritol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa nachádza aj v ovocí (napr. hruška, melón, hrozno). Chuťou aj vzhľadom sa podobá cukru, no bez typických vedľajších účinkov cukru. Má chladivú, príjemne sladkú chuť a bez výraznej dochuti. Organizmus ho rýchlo vstrebáva a vylučuje v nezmenenej forme. Nezaťažuje trávenie a má výrazne lepšiu toleranciu ako iné polyoly, preto nespôsobuje laxatívne účinky pri bežnej konzumácii.

Produkt je tepelnestabilný, vhodný na sladeniu nápojov, varenie aj pečenie. Vďaka tomu je ideálny pre osoby v diéte, pri chudnutí alebo s nízkosacharidovým stravovaním. Môže byť súčasťou aj candida diéty.

Összetétel: sladidlo: erytritol, steviol-glykozidy (zo stévie)

Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku

Výživová hodnota Množstvo
Energia 0 kJ / 0 kcal
Zsírok 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Szénhidrátok 99,4 g
z toho cukry 0,0 g
Szál 0 g
Fehérje 0 g

0 g

Poznámka: Produkt obsahuje nestráviteľné sacharidy.

Alkalmazás: Na sladenie studených a teplých nápojov, na varenie a pečenie. Vhodné ako náhrada bieleho cukru v pomere 1 : 4 (cukru).

Súly: 500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.