Bohaté na vlákninu. Bohaté na bielkoviny. Znížený obsah sacharidov.
Bielkoviny prispievajú k udržaniu normálneho stavu kostí.
Összetétel: pšeničná bielkovina, potravinová vláknina, hrachová bielkovina, pšeničné otruby, zahusťovadlo: polydextróza, hydrolyzovaný kolagén 2 %, zahusťovadlá: guarová guma, xantánová guma, gellanová guma, kyselina mliečna (E270), emulgátor: E471, múčne činidlo: kyselina L-askorbová, enzýmy.
Allergének: lepok (pšenica)
Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku
| Výživová hodnota | Množstvo |
|---|---|
| Energia | 1115 kJ / 267 kcal |
| Zsírok | 3,0 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Szénhidrátok | 7,3 g |
| z toho cukry | 2,0 g |
| Szál | 29,2 g |
| Fehérje | 38,0 g |
| Só | 0,17 g |
Odporúčané použitie:
Vhodné na bežné kuchynské použitie ako náhrada pšeničnej múky.
Príprava chleba:
250 g CH-10 múčnej zmesi premiešať s 5 g soli, 10 g čerstvého droždia a 2,2–2,5 dl vody. Cesto dobre vypracovať a nechať 10 minút odpočívať. Vytvarovať bochník alebo veku a nechať kysnúť 30–40 minút na teplom mieste. Piecť 20–25 minút pri 190–200 °C.
Súly: 500 g

Értékelések
Még nincsenek értékelések.